Året så langt

2019 har vært ganske vellykket for meg så langt. Jeg har fulgt de fleste av nyttårsforsettene mine – startet med yogaklasser, meditert, fortsetter å lære språk, vært mer positiv, gitt mindre f **n om ting som ikke er så viktige.

Men det jeg har ikke vært flink å blogge. Uff da, det beklager jeg!

Dagens blogg handler om min siste tur til Madrid. Som vanlig reiste jeg på jobb og var ikke sikker på hva jeg kunne forvente ved ankomst. Jeg hadde hørt mange fantastiske ting om Madrid, men på mine reiser har jeg funnet ut at byer har sine egne personligheter. Med disse byene, som i livet, er ikke alle personligheter kompatible. For eksempel liker jeg ikke så godt Barcelona, ​​Dusseldorf eller Delhi. Mens jeg liker veldig godt i Athen, Paris og Salzburg. Hvor skulle ikke det samme skje i Madrid?

Jeg hadde mindre enn 48 timer i byen, men i løpet av den korte tiden fikk jeg sett mye av Madrid og jeg hadde en veldig god opplevelse! ?

Det jeg først la merke til på kjøreturen fra flyplassen, var det fantastiske solskinnet. Himmelen hadde ikke en eneste sky i seg, og jeg lærte senere at dette er ganske standard for Madrid. De majestetiske og historiske bygningene langs Gran Via var alle veldig rene; det samme med fortauet og gatene. Folk som vandret Gran Via var trendy og vakre, men også tilgjengelige. Stemningen var livlig og pratsom, men likevel avslappet. Du kan finne både fancy og tilfeldig kledde mennesker overalt. De spratt inn og ut av dyre butikker, billige butikker, matstativer og 5-stjerners restauranter. Alt var ved siden av hverandre, alt var rolig, og alt var absolutt min fart.

Jeg tilbrakte min eneste natt i Madrid og vandret rundt Gran Via, hovedgaten i Madrid. Jeg tok mye av bakgatene, og det var der jeg virkelig fikk oppleve Madrid. Disse severdighetene ble kombinert med den blandede lukten av spansk skinke, rødvin, sigaretter og unge menns parfyme. Jeg sørget for å hengi meg til både rødvin og skinke, og smeltet nesten fast i stolen min etter hver velsmakende matbit.

Jeg hadde mindre enn 48 timer i Madrid, men jeg føler at jeg har forlatt en god venn. Min korte tur var ekstremt slagkraftig og minneverdig, og jeg gleder meg allerede til å komme tilbake!